Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van EkoPlaza Heiloo - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
EkoPlaza Groningen EkoPlaza Groningen Natuurvoeding
EkoPlaza Heerenveen EkoPlaza Heerenveen Natuurvoeding
EkoPlaza Hoofddorp EkoPlaza Hoofddorp Natuurvoeding
EkoPlaza Leiden EkoPlaza Leiden Natuurvoeding

EkoPlaza Heiloo

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Ekoplaza Heiloo is een natuurvoedingswinkel met een totaalaanbod in biologische producten voor een betaalbare prijs. Klanten kunnen hier onder andere terecht voor verse groente en fruit, brood, zuivel, vlees en overige kruidenierswaren van biologische kwaliteit.

De winkel is met een centrale ligging pal naast het station dé plek voor de bewuste consument uit Heiloo en omstreken. In deze biologische supermarkt koop je producten met pure smaak en van hoge kwaliteit, zonder dat hierbij het milieu onnodig is belast. Bewust lekker eten, sociaal ondernemen en duurzaamheid staan bij EkoPlaza centraal.

http://www.ekoplaza.nl/vestigingen/heiloo-heiloo/

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Stationsplein 28
1851 LN
Heiloo
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.