Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Volkshotel - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Van Tarel Van Tarel Duurzaam vastgoed
Velp, Kastanjehof Velp, Kastanjehof Duurzaam vastgoed
VvE Ellen VvE Ellen Duurzaam vastgoed
WNF Zonnewoningen WNF Zonnewoningen Duurzaam vastgoed

Volkshotel

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Het Amsterdamse Volkshotel is een plek voor alleenstaande moeders, dandy’s, kunstenaars, onderwaterlassers en nachtvlinders. Als hotel, café, bar, club, restaurant, flexwerkplekken en creatieve broedplaats wordt het herbestemde krantenpand veel meer dan een slaapplek voor toeristen alleen. In Volkshotel komen Amsterdammers en reizigers samen om te eten, drinken, werken en feesten. Laagdrempelig en voor een eerlijke prijs.

Volkshotel huist in het pand waar ruim 45 jaar De Volkskrant werd geschreven en gedrukt. Na de verhuizing van de krant veranderde het gebouw - dankzij Stichting Urban Resort - in een van de grootste creatieve broedplaatsen van Nederland.

Kunst en cultuur zijn verweven in de geschiedenis van het pand en blijven ook in de toekomst een grote rol spelen. Het Volkshotel bundelt de krachten met creatieve partijen als Amsterdam Dance Event, Theaterfestival Fringe en Unseen Photo Fair.

http://www.volkshotel.nl

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Wibautstraat 150
1091 GR
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.