Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Yogasite - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Yogasite

Recreatie (Cultuur en welzijn)

Yogasite is een yogastudio in Breda, opgericht door de Amerikaans-Nederlandse yogadocente Dorinda Farver.

De sfeer is er ongedwongen en persoonlijk en de lessen worden met veel liefde en aandacht gegeven door gekwalificeerde yoga docenten. De studio biedt meer dan 20 yogalessen per week aan, van dynamische lessen zoals Power Yoga en Ashtanga Yoga tot de meer meditatieve en restorative lessen zoals Yin yoga , easy flow en restorative Yoga. Yoga voor kinderen staat ook op het rooster.

Er worden regelmatig cursussen en workshops georganiseerd voor een verdere verdieping in diverse yoga disciplines. Deze zijn toegankelijk voor iedereen. Verder leidt Yogasite, samen met Amerikaanse topdocenten zoals Robert Boustany yogadocenten uit heel Nederland op.

http://www.yogasite.nl

Recreatie

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer parken, kampeer- terreinen en projecten op het gebied van eco toerisme.

Adres:
Dr. Struyckenstraat 163-165
4812 BC
Breda
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.