Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Natuurpunt - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Natuurpunt

Milieutechnologie (Natuur en milieu)

Natuurpunt is de grootste onafhankelijke organisatie voor natuurbehoud in Vlaanderen. Ze telt 90.000 leden en meer dan 6.000 vrijwilligers die zich inzetten om bedreigde planten, dieren, biotopen en landschappen te beschermen. Natuurpunt koopt en beheert honderden natuurgebieden ,die jaarlijkse bezocht worden door meer dan 2 miljoen natuurliefhebbers. Eind 2013 ging het in totaal om 18.000 hectare natuurgebied. De organisatie brengt daarnaast de staat van de natuur in kaart, treedt in dialoog met beleidsmakers en organiseert vormingen en publieksacties. Met sociale werkplaatsen is Natuurpunt ook actief in de sociale economie. Voor de duurzame verbouwing van haar hoofdkantoor in Mechelen deed Natuurpunt een beroep op een obligatielening van haar achterban. Triodos Bank heeft die geherfinancierd toen ze op vervaldag kwam.

http://www.natuurpunt.be

Milieutechnologie

In deze sector financiert Triodos Bank veelal innovatieve bedrijven, die onder andere actief zijn op het gebied van recycling en transport. Gemene deler is dat deze bedrijven proberen de milieu-impact van producten en productieprocessen te verminderen.

Adres:
Coxiestraat 11
2800
Mechelen
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.