Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Le Collège du Christ-Roi - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Le Collège du Christ-Roi

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

Het Collège du Christ-Roi in Ottignies-Louvain-la-Neuve is een middelbare school voor ASO-onderwijs In 2014 telde ze bijna 1.400 leerlingen. Meer dan een derde van de leerlingen volgt er zogenaamd ‘immersieonderwijs’: behalve Nederlands krijgen ze ook andere vakken in het Nederlands, van Nederlandstalige leerkrachten. De school ligt in een groene omgeving en heeft veel sportfaciliteiten, zoals een zwembad, sportterreinen en een atletiekpiste. Maar een eigen sportzaal ontbrak nog, waardoor er veel tijdrovend busvervoer nodig was voor de sportlessen. Toen er een nieuwe spoorwegtunnel in de onmiddellijke buurt kwam, bleek de vlakte daarboven de ideale locatie voor de langverwachte sportzaal. Het werd een heel energie-efficiënt gebouw, dankzij tal van duurzame bouwtechnieken, zoals houtskeletbouw, vloerverwarming, warmterecuperatie en natuurlijke lichtinval. Triodos Bank heeft de bouw van de sportzaal gefinancierd.

http://www.ccro.be

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Rue de Renivaux 25
1340
Ottignies
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.