Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Comité scolaire Notre-Dame de Lourdes - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Comité scolaire Notre-Dame de Lourdes

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

Het Comité scolaire Notre-Dame de Lourdes overkoepelt vijf katholieke scholen in Jette in Brussel. Samen telden ze in 2014 ongeveer 1.500 leerlingen, gespreid over lager en middelbaar onderwijs. De christelijke waarden maken deel uit van het pedagogische project van de school, naast waarden als gastvrijheid, wederzijds respect, werklust, stiptheid en nauwkeurigheid, goede communicatie en zelfstandigheid. Voor veel leerlingen is Frans de tweede taal, en de school doet dan ook extra inspanningen hen correct Frans te leren. Het leerlingenaantal stijgt jaar na jaar, en zoals veel Brusselse scholen moet ze leerlingen weigeren wegens plaatsgebrek. Met het oog op verdere uitbreiding kocht ze een gebouw naast de school Notre Dame de Lourdes in de Leopoldstraat. Na de nodige renovaties komen daar acht extra klassen. Triodos Bank heeft die investering gefinancierd.

http://notredamedelourdes.be/

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Rue Léopold Ier 362
1090
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.