Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van EPE - Mundo-J - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
De Gentse Voorhaven De Gentse Voorhaven Duurzaam vastgoed
ECJ Invest SA ECJ Invest SA Duurzaam vastgoed
Ertzberg cvba - Tweewaters Ertzberg cvba - Tweewaters Duurzaam vastgoed
Espace Kegeljan Espace Kegeljan Duurzaam vastgoed

EPE - Mundo-J

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

EPE nv is een dochteronderneming van de duurzame vastgoedonderneming Ethical Property. Ze ontwikkelde onder meer het Brusselse verenigingscentrum Mundo-B (samen met de cvba Huis van de Duurzame Ontwikkeling), en ook Mundo-Namur. Daarna volgde Mundo-J, dat vlakbij Mundo-B ligt, in de Industriestraat. In april 2014 opende het de deuren. Er zijn meer dan 20 sociale verenigingen en ondernemingen ondergebracht. Triodos Bank heeft een bankgarantie verleend in het kader van het huurcontract.

http://www.ethicalproperty.eu

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Rue de l'Industrie 10
1000
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.