Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Ecole Les Tournesols - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Ecole Les Tournesols

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

‘Les Tournesols’ is een vrije protestantse school in Anderlecht. In 2014 telde ze ongeveer 320 leerlingen, gespreid over kleuterklassen, lager en middelbaar onderwijs (tot en met het vierde jaar). De leerlingen hebben ongeveer 30 verschillende nationaliteiten. De school richt zich niet exclusief op wie protestants is, al maken de christelijke waarden uiteraard deel uit van haar pedagogische project. Een vzw die voedselpakketten verdeeld aan armen maakt er gratis gebruik van een lokaal. Er loopt ook al jaren een internationaal samenwerkingsproject om scholen in Togo te steunen. Triodos Bank heeft een krediet verleend voor de aankoop van de gebouwen, die de school aanvankelijk huurde.

http://www.lestournesols.com

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Boulevard Maurice Herbette 24
1070
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.