Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van IE-Hartel 2 - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Growind Growind Duurzame energie
HVC HVC Duurzame energie
K3Delta K3Delta Duurzame energie
KiesZon KiesZon Duurzame energie

IE-Hartel 2

Duurzame energie (Natuur en milieu)

V.O.F. IE-Hartel is een windpark van 8 Alstom windturbines van het type Eco 110. De turbines produceren jaarlijks gemiddeld 58.000.000 kilowattuur, goed voor de stroomvoorziening van 16.570 huishoudens.

http://www.investment-engineering.com

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiële status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Hartelkanaal
Rotterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.