Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Gemeente Amsterdam - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
François Vioolbouw François Vioolbouw Kunst en cultuur
Galerie Terra Delft Galerie Terra Delft Kunst en cultuur
Gemeente Arnhem/ Rozet Gemeente Arnhem/ Rozet Kunst en cultuur
Gemeente Leeuwarden Gemeente Leeuwarden Kunst en cultuur

Gemeente Amsterdam

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Amsterdam heeft een rijke geschiedenis aan kunst en cultuur, De gemeente Amsterdam investeert de komende periode (2013-2016) jaarlijks ruim € 80 miljoen in kunst en cultuur. Amsterdam financiert 145 culturele instellingen van het wereldberoemde Concertgebouworkest tot Nieuw West/Marien Jongewaard en besteedt veel aandacht aan cultuuronderwijs op de basisschool. Ook bezit de gemeente verschillende cultuurpanden in de stad waaronder het onlangs vernieuwende Stedelijk Museum, Koninklijk Theater Carré en het Muziekgebouw aan ’t IJ.

http//www.amsterdam.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Amstel 1
1011 PN
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.