Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Kringloopcentrum Altena - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Kinderfeestwinkel Kinderfeestwinkel Winkels Non-food
Kringloop Zeist Kringloop Zeist Winkels Non-food
MUD Jeans MUD Jeans Winkels Non-food
Miss Green Miss Green Winkels Non-food

Kringloopcentrum Altena

Winkels Non-food (Sociale economie)

Kringloopcentrum Altena is actief in hergebruik van spullen die voor de ene geen waarde meer hebben maar voor een ander nog van (grote) waarde kunnen zijn. Van de ingezamelde spullen wordt ongeveer 90% hergebruikt of herverwerkt. De werkzaamheden worden uitgevoerd door een mix van mensen op de loonlijst, vrijwilligers en mensen met een taakstraf. Via de sociale loketten in de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem bieden wij mensen, die door verschillende oorzaken niet op de reguliere arbeidsmarkt terecht kunnen, de kans zich weer nuttig te maken voor onze samenleving. Triodos heeft de uitbreiding van de historische panden in Almkerk gefinancierd. Hierdoor is er voor de klanten meer keuze in betaalbare spullen en leuke vondsten, voor de medewerkers betere arbeidsomstandigheden en een groter aantal werkplekken.

http://www.kringloopcentrumaltena.nl

Winkels Non-food

In deze sector financiert Triodos Bank een breed scala aan duurzame winkeliers. Vaak zijn dat gespecialiseerde winkels met ambachtelijke producten.

Adres:
Kerkstraat 1
4286 BA
Almkerk
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.