Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Urban Cacao - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
The Dutch Weed Burger The Dutch Weed Burger Natuurvoeding
Thúskomme Thúskomme Natuurvoeding
Willem & Drees Willem & Drees Natuurvoeding
Winkel van de Natuur Winkel van de Natuur Natuurvoeding

Urban Cacao

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Urban Cacao maakt chocolade, macarons en ander eigentijds koekwerk. In de ruim 400m2 open werkplaats krijgen bezoekers een kijkje in de keuken waar gewerkt wordt aan een assortiment van chocolade, patisserie en ijs. Met een scherp oog voor een verantwoorde herkomst van grondstoffen.

De vennoten Hans Mekking en Jochem Keune beschikken samen over jaren lange productie-, marketing- en verkoopervaring. Zij vinden elkaar in het maken en vermarkten van een zelfgemaakt product en beleven plezier aan het inzichtelijk maken van de productie en het vakmanschap.

In de werkplaats is iedereen welkom om producten te proeven, te kopen en het productieproces te aanschouwen. Het is werkplaats en winkel ineen. Urban Cacao produceert ook voor andere winkels en er is een workshopruimte ingericht.

http://www.urbancacao.com

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Rozengracht 200
1016NK
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.