Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Studentenhuisvesting Leeuwarden - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Stille Steen Stille Steen Duurzaam vastgoed
StudentStay Real Estate StudentStay Real Estate Duurzaam vastgoed
Sustainer Homes Sustainer Homes Duurzaam vastgoed
Taxus Verduurzaming Taxus Verduurzaming Duurzaam vastgoed

Studentenhuisvesting Leeuwarden

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

In Leeuwarden is sinds de zomer van 2014 een duurzame studentenflat geopend met 70 studio’s en 39 kamers. Het pand heeft onder andere een energiedak waar water op verwarmd wordt om mee te douchen. Daarnaast is het gebouw voorzien van Warmte- en Koudeopslag (WKO) en er zijn vacuümtoiletten die met minder water doorspoelen.

Met dit project worden studenten bewust gemaakt van hun energieverbruik. Alle woningen zijn namelijk van meters voorzien. Het grote voordeel voor de studenten: Met de speciale app die voor de bewoners is ontwikkeld, hebben de studenten inzicht in hun energieverbruik. En hoe minder energie de studenten verloren laten gaan, hoe lager hun energierekening.

http://campusleeuwarden.nl/

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Nieuweweg 13
8911 LK
Leeuwarden
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.