Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Zorgboerderij de Vuurtoren - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Zorgboerderij de Vuurtoren

Zorg (Sociale economie)

De Vuurtoren is een zorgboerderij voor mensen met een beperking of handicap. Het is een biologisch melkgeitenbedrijf in de polder bij Venhuizen. Mensen uit het dorp kunnen producten van de Vuurtoren aan hun kraampje langs de weg kopen. Ze hebben een stuk land van 2,5 Ha. Er is een stuk omgeploegd waar de groente op verbouwd kan worden en daarnaast lopen er paarden rond.

http://www.zorgboerderij-devuurtoren.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiële status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Burgemeester J. Zijpweg 16
1606 MK
Venhuizen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .