Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Frites uit Zuyd - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Ekoplaza Amersfoort Ekoplaza Amersfoort Natuurvoeding
Ekoplaza Zaandam Ekoplaza Zaandam Natuurvoeding
Fromagerie Kef Fromagerie Kef Natuurvoeding
Frozen Dutch Frozen Dutch Natuurvoeding

Frites uit Zuyd

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Frites uit Zuyd is geïnspireerd op de traditionele Belgische frituur waarbij gasten nog werden ontvangen door een gastheer. Net als iedere andere “frituur” ligt de nadruk op het klaarmaken van frites en kwalitatieve frituursnacks om mee te nemen. Frites uit Zuyd maakt uitsluitend gebruik van streekproducten en kwalitatieve partners uit de regio.

Daarnaast voorziet Frites uit Zuyd in een aantal extra’s. Zo komt u via de friterie terecht in de sfeervolle authentiek ingerichte huiskamer van Frites uit Zuyd voor een glas wijn of bier, waar traditionele gerechten met frites worden geserveerd. Het perfectioneren van de eenvoud en de gastvrijheid staan hier centraal.

http://www.fritesuitzuyd.nl

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Ceintuurbaan 113-115
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.