Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Buytenhof - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Carel Bouma Carel Bouma Biologische landbouw
Cranberrybedrijf Groenhof Cranberrybedrijf Groenhof Biologische landbouw
De Duinzoom De Duinzoom Biologische landbouw
De Eekhoeve De Eekhoeve Biologische landbouw

De Buytenhof

Biologische landbouw (Natuur en milieu)

De Buytenhof is een gastvrij boeren zorgbedrijf midden in de Randstad. In een rustige omgeving kunnen gasten genieten van varkens, koeien, boomgaarden, een tuinderij, akkerland en de pluktuin. De producten van het land worden verkocht in de boerderijwinkel en kunnen geproefd worden in de theeschenkerij de Smaak van Buyten. Bezoekers mogen ook zelf fruit oogsten. Van mei of juni als de volle grond aardbeien rijp zijn tot november is er fruit te oogsten. De Buytenhof teelt appels, peren, bessen en kersen. Daarnaast is er groente, vlees van eigen koeien en mangalitza varkens. De teelt is zo dicht mogelijk bij biologisch en zo nodig worden er gewasbeschermingsmiddelen gebruikt. Gasten en vrijwilligers zijn altijd welkom mee te helpen met de boer en andere mensen die dagbesteding hebben op de Buytenhof.

http://www.debuytenhof.nl

Biologische landbouw

Biologische landbouw erkent de relatie tussen de omgeving, gezondheid en wat we eten. Daarnaast krijgt dierenwelzijn, het vermijden van gebruik van pesticiden en kunstmest veel aandacht. Biologische landbouw stoot minder CO2 uit dan traditionele landbouw en voorkomt uitputting natuurlijke hulpbronnen. Daarom financiert Triodos Bank in deze sector biologische bedrijven die zuivel en vlees produceren en bosbouwers en fruittelers.  

Adres:
Rijsdijk 98
3161 EW
Rhoon
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.