Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Het Leerlokaal - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Het Leerlokaal

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

Het leerlokaal is een opleidingsinstituut voor het maken van tassen en leerbewerking. Per jaar leren ongeveer 300 cursisten en studenten hier het vak van tassen maken. Dit doen ze in de vorm van een jaaropleiding of in een losse module. Het Leerlokaal is erkend als kort beroepsonderwijs door het CRKBO. Een groot deel van de cursisten beoogt een eigen label op te richten.
De cursisten komen uit het hele land en hebben uiteenlopende achtergronden. Er zijn herintreders en studenten van Artez en andere kunstacademies die het ambacht willen leren als toevoeging aan de meer theoretische benadering van mode en vormgeving.
Het Leerlokaal heeft een fysieke winkel en een webshop waar de producten van leerlingen worden verkocht. De onderneming is een initiatief van Charlotte Evers en Gerard van Houtert.

http://www.hetleerlokaal.nl

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Schoolstraat 35
6828 HD
Arnhem
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.