Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Struin Buitenschoolse opvang in de natuur - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Struin Buitenschoolse opvang in de natuur

Kinderopvang (Cultuur en welzijn)

“Slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel”, dat is het motto van Struin. Deze onderneming biedt buitenschoolse opvang in de natuur aan kinderen van 3 tot 12 jaar oud. Op drie locaties in Nijmegen (Lent, de Goffert en de Ooijpolder) gaan kinderen in groepjes de natuur in onder begeleiding van personeel. De kinderen worden eerst van school gehaald met de speciale Struin-fiets die tot 11 kinderen kan vervoeren.

In de natuur kunnen kinderen zich onbeperkt ontwikkelen. Het kind leert bijvoorbeeld om samen te werken met andere kinderen, ontwikkelt zijn creativiteit en ontdekt de natuur. Struin is de eerste buitenschoolse opvang in Nederland met een EKO-keurmerk en mag zich sinds 2012 de Groenste BSO van Nederland noemen.

Triodos Bank heeft Struin gefinancierd voor de aanleg van het natuurspeelterrein met ecologische schuilhut in de Ooijpolder.

http://www.struin.nl

Kinderopvang

In deze sector financiert Triodos Bank kinderdagverblijven en buitenschoolse opvanginstellingen. Triodos Bank let daarbij met name op het pedagogisch beleid.

Adres:
Dijkgraaf van de Wijkweg 11
6522 KS
Nijmegen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.