Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Expeditie - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Dagbesteding Avalon Dagbesteding Avalon Maatschappelijke projecten
De Bascule De Bascule Maatschappelijke projecten
Duurzaamheids- fabriek Duurzaamheids- fabriek Maatschappelijke projecten

De Expeditie

Maatschappelijke projecten (Sociale economie)

Magda van der Ende en Abel Hertzberger werken en wonen in De Expeditie, een huis aan de Schimmelpenninckkade in Amersfoort dat in 1926 is gebouwd als expeditiebedrijf met woning. In het pand werkt men aan geweldloze verandering in de vorm van trainingen, cursussen, lezingen, het begeleiden van groepen in tijden van spanning en het bemiddelen in conflicten van anderen. Magda geeft cursussen Kabbala. Geïnteresseerden kunnen in het pand terecht voor het huren van een ruimte, het volgen van een lezing of workshop of het mee-eten op de donderdagavond, de maaltijden zijn biologisch en vegetarisch. De accommodatie is ook geschikt voor groepen die meerdere dagen willen werken.

http://www.antenna.nl/expeditie

Maatschappelijke projecten

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere initiatieven op het gebied van sociale voorzieningen, werkgelegenheids- programma's, (re) integratie, jongeren- centra en wijkcentra.

Adres:
Schimmelpenninckkade 30
3813 AE
Amersfoort
Nederland

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.

 

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.