Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Energie Exploitatie Rijwijk Buiten - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
ECONNETIC ECONNETIC Duurzame energie
Enercon Enercon Duurzame energie
Eolica Invest Eolica Invest Duurzame energie
Essel-Clean Solu Essel-Clean Solu Duurzame energie

Energie Exploitatie Rijwijk Buiten

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Energie Exploitatie Rijwijk Buiten, onderdeel van Klimaatgarant, heeft in samenwerking met Dura Vermeer een energieneutrale woonwijk in Rijwijk opgeleverd. De woningen zijn zeer goed geïsoleerd en daarnaast voorzien van onder andere een warmtepomp en een ventilatiesysteem en douche met warmteterugwinning. Op deze manier wordt een aanzienlijke energiebesparing gerealiseerd. Daarnaast zijn op het dak zonnepanelen geplaatst om de elektriciteit voor deze installaties op te wekken. Per saldo is het woninggebonden energieverbruik in deze woningen nul. Triodos Groenfonds financiert de warmtepompen en de zonnepanelen.

http://www.klimaatgarant.nl

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiƫle status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Van Rijnlaan
Rijswijk
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.