Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van LEDsEnable - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
K3Delta K3Delta Duurzame energie
KiesZon KiesZon Duurzame energie
Lake Turkana Wind Power Lake Turkana Wind Power Duurzame energie
Lijnco Green Energy B.V. Lijnco Green Energy B.V. Duurzame energie

LEDsEnable

Duurzame energie (Natuur en milieu)

LEDsEnable maakt energiebesparing direct mogelijk door het toepassen van led-verlichting bij bedrijven en in de publieke sector zonder additionale investering. Dit bedrijf uit Delft levert verlichting op maat en haalt de hoge investeringskosten van led-verlichting (armaturen en installatie) weg door deze over de levensduur te spreiden. Daarnaast organiseert LEDsEnable de aanschaf, de installatie en het onderhoud van de led-verlichting.

Door middel van de DBFM methodiek (Design, Build, Finance and Maintain) kunnen ze een passende aanbieding doen voor (de)centrale overheden, budgetneutraal of zelfs een positief resultaat op het jaarlijkse budget. Op deze manier profiteren ze van een lagere energie rekening zonder te hoeven investeren.

Bedrijven met een MVO doelstelling of die grootgebruiker van energie zijn kunnen door LEDsEnable energie besparen en investeren in een gezonde werkomgeving zonder dat hun liquiditeit/ werkkapitaal wordt aangetast. Beter licht geeft een betere prestatie en de medewerker voelt zich gedurende de dag ook veel energieker. Kwalitatief onderzoek wijst uit dat er minder ziektegevallen zich voordoen in deze werkomgeving.

http://www.ledsenable.eu

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiƫle status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Molengraaffsingel 12
2629JD
Delft
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.