Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Industrieterrein Scherpenzeel - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Hotel Roermond Hotel Roermond Duurzaam vastgoed
Huize Compostel Huize Compostel Duurzaam vastgoed
Innovatiekracht Innovatiekracht Duurzaam vastgoed
Jutphaas Wonen Jutphaas Wonen Duurzaam vastgoed

Industrieterrein Scherpenzeel

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Op Industrieterrein Scherpenzeel worden talloze duurzame technieken in één project gecombineerd. Door begroeiing, duurzame techniek en ecologie is de nieuwbouw acht keer zo duurzaam als een gemiddeld bedrijfsgebouw. Dit dankzij een hoogwaardig binnenklimaat en een laag energieverbruik door ecologie, bouwwerkbegroening, lichtregelingen, aardwarmte, biomassa-verwarming en ventilatie. Maar ook klimaatadaptatie gaat op dit bedrijfsterrein samen met behoud van biodiversiteit. Groen, groene gevels en groendaken zorgen voor waterbuffering en afkoelen van de directe omgeving. Van het hemelwater wordt 54% terug in de atmosfeer gebracht, het resterend hemelwater wordt benut als zogenaamd grijswater. Oppervlakte water wordt afgevoerd via open water met wadi of geïnfiltreerd in de bodem. Er zijn vogelvriendelijke maatregelen voor het behoud van vogelsoorten. De gebouwen op dit industrieterrein zijn bewust onderdeel van het leefgebied van planten en dieren met een doelmatige huisvesting voor mens en productie.

http://www.bouwpartners.nu

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Industrielaan 15
3925BD
Scherpenzeel
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.