Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Metaalkathedraal - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Mediamatic Mediamatic Kunst en cultuur
More Stage Services More Stage Services Kunst en cultuur
Museum De Kantfabriek Museum De Kantfabriek Kunst en cultuur

Metaalkathedraal

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

De Metaalkathedraal is een culturele hotspot aan de rand van de Utrechtse nieuwbouwwijk Leidsche Rijn. Onderneemster en theatermaker Maureen Baas veranderde de oudste katholieke kerk van Utrecht en de latere metaalfabriek om in ‘Mekka in de Meern’. Kunstenaars en artistiek ondernemers bepalen hie eigentijds beleid en prediken cultuur. Een locatie waar heden en verleden hand in hand gaan. Een plek voor kruisbestuiving op het gebied van kunst, cultuur, natuur en wetenschap. Er zijn ateliers en authentieke ruimtes beschikbaar voor verhuur. De Metaalkathedraal biedt een podium in de ruimste zin van het woord. Er wordt gebouwd aan installaties en dromen. Het monumentale pand wordt volledig zelfvoorzienend gerenoveerd.

http://www.metaalkathedraal.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Rijksstraatweg 20
3545NA
Utrecht
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.