Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Storm - Windpark Westerlo - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Solux Invest cvba Solux Invest cvba Duurzame energie
Storm Windpark Geel Storm Windpark Geel Duurzame energie
Storm Windpark Wachtebeke Storm Windpark Wachtebeke Duurzame energie

Storm - Windpark Westerlo

Duurzame energie (Natuur en milieu)

In Westerlo bouwde Storm een windpark van 2 turbines. Ze staan naast de E313, achter de DAF-fabriek. De turbines zijn bijna 150 meter hoog, met een mast van 100 meter en wieken van 45 meter. Met een totaal vermogen van 4 megawatt produceren de twee turbines jaarlijks 9.500 MWh groene stroom, wat overeenkomt met het jaarlijkse verbruik van 2.750 gezinnen. Via een coöperatie kunnen buurtbewoners mee investeren in de turbines, en zo delen in de winsten. De locatie is strategisch gekozen: naast een industrieterrein en een snelweg, waar geen natuur- of andere beschermde gebieden in de buurt zijn. Triodos Bank heeft het park in Westerlo gefinancierd.

http://www.storm.be

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Adres:
Moestoemaat
2260
Westerlo
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.