Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Ark - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Daan Ooms Ecobouw Daan Ooms Ecobouw Duurzaam vastgoed
Dansende Daken Dansende Daken Duurzaam vastgoed
De Boshoeve De Boshoeve Duurzaam vastgoed
De Bouwmaat Aannemers De Bouwmaat Aannemers Duurzaam vastgoed

De Ark

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Het voormalige schoolgebouw (de Ark) van de HBS in Purmerend is een bijzonder architectonisch gebouw. Het is een karakteristiek en grotendeels gaaf bewaard gebleven gebouw uit 1926 met kenmerken van de Amsterdamse School. De school is nu op een duurzame manier gerenoveerd.

In de ene helft van het gebouw vestigen zich jonge IT bedrijven, waarmee de gemeente zich profileert als ‘Silicon Valley’ van de regio. De andere helft van het gebouw is in gebruik genomen door een medisch kinderdagverblijf voor ernstig zieke kinderen. In de overige ruimtes zijn psychologen en therapeuten gevestigd.

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Wilhelminalaan 1
1441 EK
Purmerend
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.