Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Volwassenenwerking Lokeren-Wonen - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Volwassenenwerking Lokeren-Wonen

Zorg (Sociale economie)

Volwassenwerking Lokeren biedt ondersteuning aan voor volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke handicap. De vzw is actief in drie domeinen: diverse vormen van begeleid wonen, aangepast werk (met onder andere een winkel met tweedehandskledij) en vrijetijdsactiviteiten. Het doel is mensen met een handicap helpen om een zo zelfstandig mogelijk leven uit te bouwen waarbij ze een volwaardige plaats innemen in de samenleving. In 2013 bood de vzw woonbegeleiding aan voor in totaal 38 volwassenen. Aan het Vrijheidsplein in Lokeren kocht de vzw een huis aan, waarin na de verbouwing 9 studio’s komen voor begeleid wonen. Daarmee breidt Volwassenwerking Lokeren-Wonen zijn totale aanbod uit met 3 extra studio’s. Triodos Bank heeft een krediet verleend voor de aankoop en renovatie van het gebouw.

http://www.alderande.be

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Daknam-dorp 54
9160
Daknam

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.