Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Vrijzinnig Centrum Poincaré - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Vrijzinnig Centrum Poincaré

Levensbeschouwing (Cultuur en welzijn)

Het Vrijzinnig Centrum Poincaré is een vzw die het vrijzinnig-humanistisch gedachtegoed uitdraagt en de vrijzinnig-humanistische gemeenschap ondersteunt. Dat kunnen zowel georganiseerde als niet-georganiseerde vrijzinnigen zijn. Het centrum wordt gerund door vrijwilligers, die er onder meer lezingen, discussieavonden en ontspannende activiteiten organiseren. Het is ook een plek waar mensen op moeilijke momenten hun hart kunnen luchten, bijvoorbeeld bij een vrijzinnig humanistisch consulent van het ‘huis van de mens’ (ook een vrijzinnige organisatie). Het centrum kocht in 2008 zijn huidige gebouw aan en voerde er de nodige renovatiewerken uit. Triodos Bank heeft een krediet verleend voor de laatste fase van de renovatiewerken.

http://www.vcpoincare.be/

Levensbeschouwing

Triodos Bank financiert een breed palet van ondernemers en initiatieven die op een of andere manier bijdragen aan kwaliteit van leven. Vanuit onze visie dat elk individu zichzelf binnen zijn of haar eigen levensbeschouwing moet kunnen ontplooien, financieren wij ook levensbeschouwelijke initiatieven van verschillende gezindte en uiteenlopende opvattingen.

Adres:
Stormestraat 131/8
8790
Waregem
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.