Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Living in Brûsel - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Living in Brûsel

Recreatie (Cultuur en welzijn)

'Living in Brûsel' is een Bed & Breakfast in een gerenoveerd herenhuis in Etterbeek, met plaats voor 12 gasten in 4 kamers. Bij de renovatie werd de meeste aandacht besteed aan het gebruik van natuurlijke materialen en de energie-efficiëntie. ‘Living in Brûsel’ ging eind 2013 van start en heeft in 2015 en 2016 het internationale Greenkey-label voor ecotoerisme verkregen. Voorbeelden van aandacht voor duurzaamheid zijn de ecologische poets- en wasproducten, het zuinige waterverbruik, of het ontbijtmenu met een ruime keuze aan zelfgemaakte, streek- , fairtrade- en bioproducten. Er is ook een expositieruimte voor jonge plaatselijke kunstenaars. Het uithangbord ‘Living in Brûsel’ is een ‘meer dan eentalige’ knipoog naar de gezellige beleving van Brussel. Triodos Bank heeft de aankoop, renovatie en inrichting van het huis gefinancierd.

http://www.livinginbrusel.be/

Recreatie

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer parken, kampeer- terreinen en projecten op het gebied van eco toerisme.

Zaakvoerder Caroline Kerremans:

"Onze keuze viel op Triodos Bank omdat wij ons perfect vinden in de waarden die de bank uitdraagt: duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. We werden ook erg goed bijgestaan door onze account manager die de gepaste financiële oplossing voor ons project uitwerkte."

Adres:
Charbolaan 4/2
1030
Brussel
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.