Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Prodinvest bvba - Foyer de Lork - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Prodinvest bvba - Foyer de Lork

Zorg (Sociale economie)

Zorgen dat bewoners zich echt 'thuis' voelen: dat is waar het voor de zorggroep Foyer de Lork om draait. In 2013 overkoepelde de vzw 13 woonzorgcentra voor senioren in de provincies Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Foyer de Lork werkt samen met het consultingbedrijf Probis, dat ondersteuning biedt aan uitbaters van woonzorgcentra. Prodinvest is een vastgoedholding die een aantal rusthuisgebouwen van de vzw Foyer de Lork beheert. Triodos Bank heeft kredieten verleend aan de holding voor de aankoop of renovatie van twee gebouwen: Beerzelhof in Putte en Berkenhof in Heers.

http://www.probis.be/probis

http://www.foyerdelork.be

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Pollenusstraat 32
3510
Kermt
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.