Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Vrije Basisschool Maria Middelares - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Vrije Basisschool Maria Middelares

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

"De school in het dorp, van het dorp." Dat is de leuze van de Vrije Basisschool Maria Middelares in Sint-Job-In-'t-Goor, ten noorden van Antwerpen. Actieve betrokkenheid tussen de school en de lokale gemeenschap is dan ook een van de waarden van de katholieke school. Een kleine 600 leerlingen volgen er les. Omdat er nog geen eetzaal was en onvoldoende ruimte voor lessen bewegingsopvoeding, besloot de school een nieuw gebouw op te trekken, met zowel een turnzaal als een kantine. Triodos Bank heeft voor het niet-gesubsidieerde gedeelte een krediet verleend, met een waarborg van de Vlaamse Gemeenschap.

http://www.maria-middelares.be

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Voorzitter Gerard Verdonck

"De Triodos-medewerkers zijn duidelijk vertrouwd met investeringen in het onderwijs. De contacten verliepen uitermate doeltreffend en professioneel, zodat de financiering van ons project onder goede voorwaarden voor de school te dragen is."

Adres:
Hogebaan 2
2960
Sint-Job-In-'t-Goor
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.