Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van INDC Entité Jolimontoise - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

INDC Entité Jolimontoise

Zorg (Sociale economie)

De missie van de Groupe Jolimont is kwaliteitsvolle zorg aanbieden in alle levensfases. In La Louvière en wijde omgeving overkoepelt de zorggroep verschillende ziekenhuizen, 6 rusthuizen, 3 kinderdagverblijven en 2 centra voor geestelijke gezondheidszorg. In 2016 telde de groep meer dan 5.500 personeelsleden en artsen. De organisatie ontstond uit een kloostergemeenschap, al 130 jaar geleden. De waarden van Jolimont zijn onder andere respect, openheid van geest, en een centrale plaats voor de patiënt. Triodos Bank heeft een krediet verleend om de overname van een bestaand lab voor radiologie in Nijvel te financieren.

http://www.entite-jolimontoise.be/

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Yves Taquet, Financieel Administratief Directeur

"Van bij ons eerste contact met Triodos Bank viel ons de maatschappelijk verantwoorde aanpak van de bank op, die volledig overeenstemt met ons waardencharter. We zijn trots dat we Triodos bij onze financiële partners kunnen rekenen en kijken uit naar een verdere samenwerking voor toekomstige projecten."

Adres:
Rue Ferrer 159
7100
Haine-Saint-Paul
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.