Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Thomas & Piron - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Stekke + Fraas sprl Stekke + Fraas sprl Milieutechnologie
Suède 36 Suède 36 Milieutechnologie
Trait Architects Trait Architects Milieutechnologie
Vibe Vibe Milieutechnologie

Thomas & Piron

Milieutechnologie (Natuur en milieu)

Thomas & Piron is een van de grootste bouwgroepen van Wallonië. Hun hoofdactiviteit is instapklare, residentiële nieuwbouw. Daar zijn sinds een tijd ook passiefhuizen en houtskeletwoningen bij gekomen. Voorts bouwt de onderneming kantoorgebouwen en industriële gebouwen, en voert ze publiek-private samenwerkingen en renovatiewerken uit. Op haar locatie in Paliseul installeerde Thomas & Piron zonnepanelen en een verwarmingsketel op houtpellets. Triodos Bank financierde die twee investeringen, die goed zijn voor een gevoelige daling van de CO2-uitstoot van het bouwbedrijf.

http://www.thomas-piron.eu

Milieutechnologie

In deze sector financiert Triodos Bank veelal innovatieve bedrijven, die onder andere actief zijn op het gebied van recycling en transport. Gemene deler is dat deze bedrijven proberen de milieu-impact van producten en productieprocessen te verminderen.

Adres:
La Besace 14
6852
Our-Paliseul
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.