Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Crédal - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Catherine Maas Catherine Maas Professionele diensten
Centre d’Entreprises de St-Gilles Centre d’Entreprises de St-Gilles Professionele diensten
Daserv!cio Daserv!cio Professionele diensten
Eco-Dé bvba Eco-Dé bvba Professionele diensten

Crédal

Professionele diensten (Sociale economie)

Crédal is een alternatieve financiële instelling die in België ethische beleggingen, solidaire kredieten en financiële begeleiding aanbiedt. Meer dan 2.000 coöperanten investeerden in Crédal, die het geld op een transparante manier gebruikt om projecten van verenigingen en burgers te financieren. Crédal verstrekt leningen aan verenigingen en ondernemingen uit de sociale economie (solidaire kredieten), aan ondernemers die geen toegang krijgen tot bankdiensten (professionele microkredieten) en aan particulieren met een beperkt inkomen (microkredieten aan particulieren). Crédal geeft ook advies omtrent sociale economie (Crédal Conseil) en begeleidt ondernemers die hun activiteit willen ontwikkelen met respect voor hun waarden (Crédal Entreprendre). Naast het hoofdkantoor in Louvain-la-Neuve heeft Crédal ook kantoren in Brussel, Luik, Charleroi, Marche en Namen. Crédal werkt al sinds 1998 samen met Triodos Bank. De bank heeft de coöperatie een kredietlijn verleend om pieken in haar kredietverlening op te vangen. (Tekening: Kanar – Cartoonbase)

http://www.credal.be

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Rue d'Alost 7
1000
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.