Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van EkoPlaza Heerenveen - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
EkoPlaza Enschede EkoPlaza Enschede Natuurvoeding
EkoPlaza Groningen EkoPlaza Groningen Natuurvoeding
EkoPlaza Heiloo EkoPlaza Heiloo Natuurvoeding
EkoPlaza Hoofddorp EkoPlaza Hoofddorp Natuurvoeding

EkoPlaza Heerenveen

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

EkoPlaza Heerenveen de biologische supermarkt voor Heerenveen en omstreken. Een betaalbare winkel voor bewust lekker eten. In deze biologische supermarkt koop je producten met een pure smaak die op een natuurlijke manier worden geproduceerd. EkoPlaza verkoopt producten van hoge kwaliteit zonder het milieu te belasten. Producten zijn betaalbaar omdat de winkel een transparante samenwerking met boeren en telers onderhoudt. In Nederland zijn er steeds meer EkoPlaza’s te vinden waardoor bewust eten steeds toegankelijker wordt.

http://www.ekoplaza.nl

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Molenplein 10
8442 LM
Heerenveen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.