Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Landgoed Beukenrode - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Laan van Westenenk Laan van Westenenk Duurzaam vastgoed
Landgoed Anckerwaerdt Landgoed Anckerwaerdt Duurzaam vastgoed
Maatschap Lutma Maatschap Lutma Duurzaam vastgoed

Landgoed Beukenrode

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Aan de rand van nationaal park de Utrechtse Heuvelrug ligt op het Landgoed Beukenrode het monumentale pand Het Jachthuis. Dit jachthuis, dat in 1872 gebouwd is in Italiaanse neorenaissance stijl, is tot 1950 particulier bewoond. Hierna werd het een jongensinternaat en later een school voor speciaal onderwijs geweest. Triodos Bank financiert de duurzame renovatie van het Jachthuis, dat momenteel onder andere in gebruik is als vergader- en trouwlocatie. Het renovatieplan is gericht op behoud en versterking van de cultuurhistorische waarde van het Landgoed Beukenrode. Bovendien is een aanzienlijke verbetering in energieprestatie gerealiseerd, van energielabel G naar B.

http://www.beukenrode.nl

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Beukenrodelaan 2
3941 ZP
Doorn
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.