Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Tramremise de Hallen - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Touchfit Touchfit Duurzaam vastgoed

Tramremise de Hallen

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

In Amsterdam is een voormalige tramremise omgebouwd tot centrum voor media, mode en ambacht. André van Stigt is als ondernemer én als architect het gezicht van De Hallen. Maar hij staat er niet alleen voor. Alle ondernemers samen vormen een sociale coalitie. Iedereen beseft dat hij/zij alleen maar kan bestaan met de kracht van de ander.

Het industrieel rijksmonument is een mooi gebouw. En de omgeving van het Bellamyplein is veranderd in een gebied waar mensen graag zijn. Dit terwijl het voorheen een buurt in verval met veel werkeloosheid was. De Hallen hebben een enorme ‘upgrade’ aan de wijk gegeven.

De ondernemers en gebruikers weten elkaar ook te vinden op het gebied van leer-werktrajecten en multifunctioneel gebruik van elkaars faciliteiten. De Hallen heeft je als buurtbewoner of bezoeker veel te bieden. Zoals een hotel, bioscoop, eettentjes, kinderdagverblijf, kunstuitleen en fietsenwerkplaats.

http://dehallen-amsterdam.nl/

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiële status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Bellamyplein
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.