Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van WVO Zorg - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

WVO Zorg

Zorg (Sociale economie)

Stcichting WVO Zorg is een verpleeghuis in het centrum van Middelburg. Het gebouw is geheel ontwikkeld vanuit de belevingswereld van bewoners en bezoekers. Het huis biedt een mix van professionele zorg en een huiselijke, welkome sfeer. Het verpleeghuis bestaat uit drie groepswoningen voor psychogeriatrische bewoners, 39 appartementen voor somatische zorg en zeven woon- en leefruimten voor in totaal 62 bewoners. Door een flexibele indeling kunnen ze inspelen op de wensen van het moment. Op de begane grond bevindt zich de plaza, een ontmoetingsruimte met brasserie waar ook mensen uit de omgeving kunnen genieten van koffie met gebak, een lunch of een warme maaltijd. Achter het pand kunnen de bewoners zich ontspannen in een besloten stadstuin.

http://www.werktvoorouderen.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Vredehoflaan 370
4382 CJ
Vlissingen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .