Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Leasinvest Real Estate - 'The Crescent' - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Leasinvest Real Estate - 'The Crescent'

Milieutechnologie (Natuur en milieu)

Leasinvest Real Estate is een beursgenoteerde vastgoedbevak die in België en Luxemburg investeert in kwalitatieve kantoren, winkelgebouwen en logistieke gebouwen. In 2001 kocht de onderneming in Anderlecht het gebouw ‘The Crescent’, goed voor 15.000 vierkante meter kantoorruimte. In 2010 begon de verbouwing ervan tot een ‘green intelligent building’. Het gebouw kreeg een BREEAM-In-Use certificaat ‘good’, wat na verdere renovatie nog verbeterd moet worden tot ‘very good’. BREEAM-In-Use is een methode die duurzaamheid van bestaande gebouwen meet. Op basis van de resultaten kunnen gebruikskosten verlaagd en duurzaamheidsprestaties verbeterd worden. BREAAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Methodology) is een internationaal ecolabel voor vastgoed. Naast energieverbruik hanteert het nog heel wat andere criteria zoals landgebruik, bouwproces, watergebruik, afval of transport. Triodos Bank heeft een krediet verleend voor de renovatie van het kantoorgebouw ‘The Crescent’.

http://leasinvest.be/

Milieutechnologie

In deze sector financiert Triodos Bank veelal innovatieve bedrijven, die onder andere actief zijn op het gebied van recycling en transport. Gemene deler is dat deze bedrijven proberen de milieu-impact van producten en productieprocessen te verminderen.

Jean-Louis Appelmans, CEO van Leasinvest Real Estate:

"Duurzaamheid is een van de cruciale investeringscriteria in het beheer van onze vastgoedportefeuille. We zochten een bank met dezelfde duurzaamheidswaarden. Triodos Bank was een evidente, duurzame 'match'."

Adres:
Lennikse Baan 451
1070
Brussel
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.