Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Centre Hospitalier de Wallonie picarde - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Centre Hospitalier de Wallonie picarde

Zorg (Sociale economie)

Met bijna 2.500 personeelsleden, een kleine 300 artsen en 31.000 opnames per jaar is het ‘Centre Hospitalier de Wallonie picarde’ (CHwapi) een van de grootste ziekenhuizen van Wallonië. Het overkoepelt 4 ziekenhuizen in Doornik en een consultatiecentrum in Péruwelz. Het ziekenhuis begon onlangs met grote bouw- en uitbreidingswerken op een van haar locaties. Er komen in totaal voor 43.000 vierkante meter nieuwe gebouwen en een totale oppervlakte van 6.500 vierkante meter wordt grondig gerenoveerd. In de gebouwen komen een kraamkliniek, een belangrijk medisch-technisch centrum en enkele zorgafdelingen. De bouwwerken verhoogen het comfort, zowel voor de patiënten als voor het personeel. De werken zijn begin 2015 beëindigd. Triodos Bank heeft een cofinanciering verleend voor de werken.

http://www.chwapi.be

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Avenue Delmée 9
7500
Tournai
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.