Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Kerk- en buurtcentrum Breda - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Kerk- en buurtcentrum Breda

Levensbeschouwing (Cultuur en welzijn)

Deze kerk in Breda is deel van de Kerk van de Nazarener Nederland, een Evangelisch-Protestants kerkgenootschap met een eigen geluid. Ze vormen een kleine kerkgemeenschap met 13 kerken in Nederland en zijn aangesloten bij diverse grote interkerkelijke organisaties. Kenmerkend voor de geloofsbeoefening is een open en optimistische levenshouding en een praktische betrokkenheid op de mensen en hun behoeften. De aankoop van een voormalig buurtcentrum in Breda is onderdeel van de strategie van de afgelopen 7 jaar. Hierin verbindt het kerk- en buurtcentrum het kerk- zijn en de betrokkenheid op de wijken rondom. Met het verwerven van dit gebouw bieden ze in Breda een onderdak aan de eigen kerkelijke gemeenschap, van waaruit er ook ruimte is voor o.a. buurtgerichte activiteiten. Het centrum ondersteunt daarbij graag initiatieven om de sociale cohesie te verhogen van onder meer de minder bedeelden in de samenleving.

http://www.breda-nazarene.nl

Levensbeschouwing

Triodos Bank financiert een breed palet van ondernemers en initiatieven die op een of andere manier bijdragen aan kwaliteit van leven. Vanuit onze visie dat elk individu zichzelf binnen zijn of haar eigen levensbeschouwing moet kunnen ontplooien, financieren wij ook levensbeschouwelijke initiatieven van verschillende gezindte en uiteenlopende opvattingen.

Adres:
Zuringveld 1
4847 KS
Teteringen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.