Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Evides Waterbedrijf - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Essel-Clean Solu Essel-Clean Solu Duurzame energie
Eteck Energie Bedrijven Eteck Energie Bedrijven Duurzame energie
Friesland Zon Friesland Zon Duurzame energie
Frisian Motors Frisian Motors Duurzame energie

Evides Waterbedrijf

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Evides Waterbedrijf is één van de grootste waterbedrijven in Nederland. Jaarlijks leveren zij circa 158 miljoen m3 drinkwater aan 2,5 miljoen consumenten en bedrijven in Zuidwest-Nederland. Ook levert Evides industriewater in Nederland, België en Duitsland en is het waterbedrijf actief in de afvalwaterzuivering.

Evides ondersteunt daarnaast met internationale programma’s lokale drinkwaterbedrijven in derdewereldlanden. Zo wordt er gewerkt aan waterleidingen en tappunten in landen als Mozambique en Vietnam.

Het waterbedrijf zuivert drinkwater op duurzame wijze en zet zich onder meer in voor natuurbeheer en schone drinkwaterbronnen, zoals de Maas.

Evides heeft 600 deskundige medewerkers, verspreid over dertien productielocaties en drie kantoren.

http://www.evides.nl

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Adres:
3006 HC
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.