Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

De Hoogstraat

Zorg (Sociale economie)

Wie moet leren leven met lichamelijke beperkingen, zoekt hulp bij behandelaars met kennis van zaken, met oog voor persoonlijke zorgen en wensen en met de meest vooruitstrevende mogelijkheden voor een doeltreffende revalidatie.

De professionals van De Hoogstraat Revalidatie hebben dat in huis. Zij helpen jong en oud door adequate informatie, doelgerichte behandeling, passende training en slimme aanpassingen langs de kortste weg naar een zo groot mogelijke zelfredzaamheid.

De Hoogstraat Revalidatie werkt samen met een aantal universiteiten aan nieuwe kennis en de toepassing daarvan in vernieuwende zorgprogramma’s. Daardoor worden de professionals van De Hoogstraat Revalidatie gezien als voorlopers in hun vakgebied.

Hun expertise kan op veel plaatsen geleverd worden. Dat kan thuis zijn, op school, in het ziekenhuis, het revalidatiecentrum of het verpleeghuis. Steeds wordt gezocht naar de meest passende omgeving voor het optimale resultaat.

Het revalidatiecentrum is mede door Triodos Bank gefinancierd. Het centrum voldoet nu aan moderne eisen zoals gastvrij, transparant met een scherp oog voor privacy, duurzaamheid en hoogwaardige technologie.

http://www.dehoogstraat.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Rembrandtkade 10
3583TM
Utrecht
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.