Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Bergkwartier - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Arnhem, Dudok-pand Arnhem, Dudok-pand Duurzaam vastgoed
Belle-Vue Energy Belle-Vue Energy Duurzaam vastgoed
Berk e/o Lindeboom Berk e/o Lindeboom Duurzaam vastgoed
Blaeulaan, Utrecht Blaeulaan, Utrecht Duurzaam vastgoed

Bergkwartier

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Met de financiering van dit monument in de binnenstad van Deventer is de herontwikkeling tot duurzame woning mogelijk gemaakt. Bergkwartier NV zorgt ervoor dat Deventer monumenten in al hun oorspronkelijke luister worden hersteld om daarmee een belangrijk deel van de Deventer historie te bewaren. De organisatie voert restauraties uit en beheert vervolgens de verhuur van de panden als woon-en werkruimte.

http://www.nvbergkwartier.nl

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Bergstraat 53
7411ES
Deventer
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.