Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Spiritueel Centrum Pacha Mama - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Spiritueel Centrum Pacha Mama

Levensbeschouwing (Cultuur en welzijn)

Spiritueel Centrum Pacha Mama verhuurt ruimtes voor workshops, consulten en lezingen, voor zowel één op één behandelingen als groepsbehandelingen. Ze zijn gevestigd in een oude boerderij net buiten het dorp Lekkum, vlakbij Leeuwarden. Het is ook mogelijk om overnachtingen te boeken.
Het Centrum is gestoeld op het Inca-sjamanisme, maar werkt vanuit het motto dat spirualiteit duizend gezichten kent. Iedere trainer en therapeut die zich bezig houdt met bewustwording, heling en ontwikkeling van de mens op spiritueel of energetisch niveau, van harte welkom voor het geven van workshops, ceremonies, heling, yoga, consulten, lezingen, retraite, homeopathie, enz.

http://www.spiritueelcentrumpachamama.nl/

Levensbeschouwing

Triodos Bank financiert een breed palet van ondernemers en initiatieven die op een of andere manier bijdragen aan kwaliteit van leven. Vanuit onze visie dat elk individu zichzelf binnen zijn of haar eigen levensbeschouwing moet kunnen ontplooien, financieren wij ook levensbeschouwelijke initiatieven van verschillende gezindte en uiteenlopende opvattingen.

Adres:
Maersterpaed 8
9081AK
Lekkum
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.