Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van In De Ruimte - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Horrik Horrik Kunst en cultuur
Jan Gunneweg Jan Gunneweg Kunst en cultuur

In De Ruimte

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

In De Ruimte (IDR) is een unieke flexwerkplek, gevestigd in een 600 jaar oud kloostergewelf in het hart van de Utrechtse binnenstad. In De Ruimte is daarnaast aanjager en organisator van initiatieven op sociaal, cultureel en duurzaamheidsgebied. Ze zetten zich in voor een duurzame samenleving en solidaire economie. Vanuit eigen kracht creëert IDR een netwerk van en voor bevlogen ondernemers. Er ontstaan inspirerende initiatieven en alternatieven.

http://www.inderuimte.org

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Oudegracht 230A
3511NT
Utrecht
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.