Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van WindinL - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Windkr-acht Windkr-acht Duurzame energie
Windkracht Beheer Windkracht Beheer Duurzame energie

WindinL

Duurzame energie (Natuur en milieu)

WindinL heeft twee Enercon windturbines type E-44 900kW ontwikkeld en in exploitatie. De turbines produceren jaarlijks schone energie voor de stroomvoorziening van ongeveer 1.150 huishoudens. WindinL is een project in de buurt van Leeuwarden die decentrale energieopwekking middels middelgrote windturbines mogelijk maakt.

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiƫle status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Noorderend 9A
9265LM
Suwald
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.