Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Villa Paasberg - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Villa Paasberg

Zorg (Sociale economie)

Villa Paasberg is een woonzorgcomplex in de voormalige Paasbergkerk in Arnhem. Dit woonzorgcomplex heeft een sociale functie in de wijk.

Villa Paasberg voorziet in alle gemakken om de bewoners zelfstandig te laten wonen en het leven te leiden zoals zij dat willen. De appartementen zijn bestemd voor mensen met, maar ook zonder een bestaande zorgbehoefte. In de oude kerk zijn 24 appartementen gevestigd met eigen sanitair, de oppervlakte varieert van 35 tot 75 m2.

Met de opening van Villa Paasberg ontstaat er een plek in de wijk waar door bewoners en omwonenden sociale activiteiten kunnen worden ondernomen. Daarnaast zijn het wijksteunpunt voor Wmo en thuiszorg in de villa gevestigd.

Villa Paasberg is een onderdeel van Allerzorg.

http://www.villapaasberg.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Da Costastraat 5
6824 NT
Arnhem
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.