Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van CJVV - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

CJVV

Recreatie (Cultuur en welzijn)

CJVV (opgericht in 1920) is een voetbalvereniging met ongeveer 1050 leden en ruim 50 teams die allemaal op zaterdag voetballen. CJVV was een voorloper in Nederland met voetbal voor verstandelijk gehandicapte volwassenen (sinds 1988) en vervolgens jeugd (2006). Voor al die teams is het clubgebouw met tien kleedkamers te klein. Daarom breidt CJVV het gebouw uit met 5 kleedkamers en vergader- en opbergruimtes. Ook wordt de verzorgingskamer vergroot. De sportclub verhuurt verschillende ruimtes in het clubgebouw op momenten dat CJVV deze niet nodig heeft. Bijvoorbeeld aan een organisatie voor buitenschoolse- en kinderopvang en aan een fysiotherapeut. Daarmee krijgt het clubgebouw naast een functie voor de eigen leden ook een maatschappelijke functie in de buurt.

http://www.cjvv.nl

Recreatie

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer parken, kampeer- terreinen en projecten op het gebied van eco toerisme.

Adres:
Gasthuislaan 70
3817EP
Amersfoort
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.