Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

De Ringoven

Zorg (Sociale economie)

De Ringoven is een multifunctioneel horeca-, zorg en gemeenschapscentrum gevestigd in een voormalige steenfabriek in Panningen. Diverse maatschappelijke organisaties hebben zich gevestigd in de Ringoven, zoals Daelzicht, De Zorgroep, Rendiz en Prisma. Daelzicht biedt haar cliënten met een geestelijke beperking allerlei creatieve activiteiten aan. De Zorggroep verzorgt integrale dagopvangactiviteiten voor oudere inwoners van Panningen. Rendiz exploiteert een restaurant. Prisma voorziet in verschillende groeps- en atelieractiviteiten voor leerlingen van de nieuwe basisschool. Incidentele huurders kunnen ook terecht in de Ringoven voor onder andere bijeenkomsten, vergaderingen en workshops. De Ringoven heeft hierdoor ook de functie van gemeenschapsvoorziening.

http://deringoven.nl/

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Ringovenstraat 12 12
5981 AL
Panningen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.