Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Orka Brussel nv - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Monceau Hydro SA Monceau Hydro SA Duurzame energie
ODE Vlaanderen ODE Vlaanderen Duurzame energie
Orka Orka Duurzame energie
Pirotech sprl Pirotech sprl Duurzame energie

Orka Brussel nv

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Orka Brussel is actief in de bouw en uitbating van (middel)grote fotovoltaïsche zonnepaneelinstallaties in Brussel en omgeving. Het is een dochteronderneming van Orka, een bedrijf met gelijkaardige activiteiten dat gevestigd is in Melle. Orka is Ijslands voor energie. Orka Brussel plaatste onder meer installaties op de daken van gebouwen van Mercedes-Benz, sportwinkel Decathlon, het Sita Recycling Center en de logistieke bedrijven DSV Air & Sea en Canal Logistics. Triodos Bank heeft die vijf installaties gefinancierd. Samen hebben ze een totaal vermogen van meer dan 6 MWp, wat goed is voor voldoende groene stroom voor het jaarlijkse verbruik van ongeveer 1.500 gezinnen.

http://www.orka-power.com

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Adres:
Vilvoordselaan 140
DSV Solutions
1070
Anderlecht
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.